Basketiers’71 verenigingsuitje

Op zondag 6 januari 2019 organiseert de Basketiers een verenigingsuitje naar Zwolle om een Nederlandse eredivisie basketbalwedstrijd te bezoeken.

De top wedstrijd die wij willen bezoeken is Landstede basketbal Zwolle tegen Zorg en Zekerheid uit Leiden. De bus vertrekt om 12:00 uur vanuit sporthal Heerenmäten en de verwachting is dat we rond 17:30 uur weer terug in Zevenaar zijn. Om de kosten te dekken vragen wij een kleine bijdrage. Voor leden van de Basketiers is dit bedrag €5,00 en voor een eventuele introducé €7,50.
 
Rondom deze wedstrijd zal ook de samenwerkingsovereenkomst tussen Basketiers’71 en Landstede basketbal ondertekend worden. Tijdens de rust speelt onze U12 een onderling partijtje.
 
Buiten het feit dat het meemaken van een basketbalwedstrijd op hoog niveau een geweldige ervaring is voor alle basketbalspelers, is het bijwonen van deze eredivisie wedstrijd speciaal voor de jongste leden en ouders ècht een aanrader!
Mocht jij interesse hebben om met ons deze spannende wedstrijd te bezoeken, stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór 22 december 2018 een mailtje naar jeugdzaken@basketiers.nl o.v.v. naam en leeftijd van alle personen die meegaan.

Jij gaat toch ook mee?