Basketiers pre-season toernooi 2018

Zondag 9 september 2018 was er een fantastisch Basketball toernooi bij Basketiers in Zevenaar. Er werd door 12 teams ingedeeld in 1 heren poule, 1 dames 1e klasse poule en 1 dames 2e klasse poule gestreden om de overwinning. Mooie en spannende wedstijden waren te zien. Gelukkig wisten we ook nog de nodige prijzen in huis te houden na afloop. In de poule van Heren 1 was het erg spannend en ging de strijd mooi gelijk op, en moest er uiteindelijk op doelsaldo een eindbepaling tot stand komen:
1. Basketiers
2. BV Wyba
3. Batouwe 
4. Arnhem Eagles
Ons eigen herenteam hield de mooiste beker verdient in eigen huis.

 Bij de dames 2e klasse poule werden de wedstrijden ook op het scherpst van de snede gespeeld, mooie acties en veel spannende wedstrijden. In de finale bleek Emmerich net iets sterker dan Wildcats, en onze eigen dames haalden door een mooie overwinning op Pigeons de derde plaats binnen.
1. Emmerich
2. Wildcats
3. Basketiers
4. Pigeons

Bij de dames 1e klasse poule was het ook ontzettend spannend, De finale tussen Basketiers en Jolly Jumpers werd met het kleinst mogelijke verschil gewonnen door Basketiers, en bij de strijd om de 3e en 4e plaats was Batouwe net te sterk voor Herner TC. Uiteindelijk bleef de beker voor de 1e plaats dus in Zevenaar.
1. Basketiers
2. Jolly Jumpers
3. Batouwe
4. Herner TC

Al met al een sportief en leuk toernooi, en soms ook een gezellig weerzien met oude bekenden. Genoeg redenen om volgend seizoen weer een poging te wagen om een preseason toernooi te organiseren. 

In het bijzonder willen we Ciska Dalstra en Mike Teunissen bedanken voor het vele scheidsrechterswerk voor deze dag, en Jan Berkel als stadionomroeper van vandaag.

Uiteindelijk ging iedereen tevreden en moe , maar voldaan naar huis, en wacht de start van de competitie het aankomende weekend.

Veel succes allemaal, en bedankt voor de medewerking aan deze leuke sportieve dag!

 Hopelijk tot volgend jaar!

Heren 1