Basketiers’71 schoolbasketballtoernooi

We schrijven woensdag 17 januari 201.
Bijna 150 super gemotiveerde en enthousiaste kinderen van de basisschool groepen 6, 7 en 8 stonden te trappelen om hun basketbal skills te laten zien op het jaarlijkse Zevenaarse bassischool basketbaltoernooi, gehouden in sporthal Heerenmäten. Basketball vereniging Basketiers’71 organiseerde voor 23 teams een toernooi om te strijden om de vel begeerde 1e plaats in hun eigen categorie.

De eerste plaats voor de groepen 7 en 8 gaf niet alleen recht op de mooie beker, maar ze mogen ook Gelderland vertegenwoordigen op het NK schoolbasketbal in Den Haag later dit jaar.

Er was veel strijd op de basketbalvelden, maar bovenal veel plezier en er werd leuk samengespeeld. Voor de dorstige deelnemers was er tussendoor een gesponsorde verfrissing van Jumbo Zevenaar van Heemskerk Oldebarneveldtlaan De volgende teams zijn uiteindelijk eerste geworden in hun klasse:
Bij groep 6 ging het Kofschip team de Fireballs er met de beker vandoor
Bij groep 7 was het team Carrousel 2 de winnaar.
Bij de groep 8 was het tot de laatste minuut spannend, daar trok uiteindelijk het team van de Da Vinci aan het langste eind.

De winnende teams van links naar rechts: Het Kofschip, Carrousel 2 en de Da Vinci

De organisatie vond het een geslaagde middag en wil alle vrijwilligers en deelnemers bedanken voor hun bijdrage aan deze sportieve en gezellige dag.

Bedankt allemaal en tot volgend jaar!!