Basketiers71: Ook jouw Club!?

Hoewel de laatste competitiewedstrijden nog gespeeld moeten worden, is Basketiers’71 alweer volop in voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Hierbij zijn we op zoek naar enthousiaste nieuwe leden/vrijwilligers, die een extra handje willen en kunnen toesteken.

Trainers/coaches voor de jeugdteams en seniorenteams. Een bestuurslid voor de afdeling technische zaken. Zijn zomaar een paar vacatures, die moeten worden ingevuld. Voel je je aangesproken neem dan vrijblijvend contact op via secretaris@basketiers.nl.

Natuurlijk zijn we ook altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe (jeugd)leden. Je kan altijd driemaal gratis komen meetrainen om te kijken of het iets voor je is. Over de beleving van de basketbalsport kun je veel schrijven. Echter het echte Basketiers’71 Basketball gevoel moet je ondergaan.

Kom dus geheel vrijblijvend meetrainen op de dinsdag & donderdag. Dit geldt zowel voor de jeugd onder de 10 jaar als de senioren onder ons. Niet alleen in competitieverband, maar ook recreatief gebied.

Je bent van harte welkom in Sporthal Heerenmaten, om een balletje te gooien. We zien je graag verschijnen en heten je van harte welkom.

Zeg nu zelf, Basketballen bij Basketiers’71, wie is er niet groot mee geworden!