Zaterdag 20 september begint het wedstrijdseizoen met thuiswedstrijden

Beste Basketiers,

Beste Basketiers!

Zaterdag 20 september beginnen we met het wedstrijdseizoen met thuiswedstrijden vanaf 14.00 uur! In het wedstrijd,- tafel, en fluitschema kan je zien welk team zaterdag  speelt maar ook wie er moet tafelen en fluiten.

Op deze 1 zaterdag van het seizoen om  12.00 uur is er een tafel cursus in de kantine voor iedereen vanaf 13 jaar die nog geen tafelcursus heeft gehad en diegene die opgefrist willen worden over de ins en outs over het tafelen zijn ook welkom.

Dit seizoen komt er ook een 1 daagse F cursus, daar krijgen jullie binnenkort meer info over. Met name de U20 zal opgeleid worden maar als je interesse hebt en je bent ouder dan 15 jaar dan kan je je aanmelden bij mij.

Elise

Facebook comments:

comments

Geef een reactie