22e Gelderse Derby Der Lage Landen.

Op zaterdag 1 februari is het weer zover. De Gelderse Derby Der Lage Landen op Basketbalgebied..

Dit betekent het 1e herenteam van Basketiers’71 tegen 1e herenteam van Pigeons. Basketiers’71 verkeert in de onderste regionen van de competitie. Een overwinning is dus heel belangrijk en noodzakelijk.
Pigeons is de trotse koploper, maar heeft de ongeslagen status inmiddels verloren.  Behalve de punten en de Gelderse eer staan er ook 15 consumpties naar keuze klaar voor de winnaar.  De stand is nu 15 – 6 in het voordeel van Pigeons.

Maar behaalde resultaten in het verleden, bieden geen garantie voor de toekomst! Komt U ook kijken, zaterdag 1 februari, tijd 18.00 uur, plaats Sporthal Heerenmaten.

Mark en Mike Peters

Facebook comments:

comments

Geef een reactie