Verslag Wildcats D1 – Basketiers D1 van 30 november

Door Paula Jansen

Daar gaan we weer.

De eerste wedstrijd, na het officiële besluit van onze coach Pim Schouten om te stoppen.De wedstrijd 3 weken geleden was maar net gewonnen. Dus we moesten deran!

Met 9 man sterk begonnen we de wedstrijd. De 1e kwart ging moeizaam maar we scoorden en we verloren het overzicht niet. We wisselende van verdediging van man-to- man naar de zone. Wildcats had daar geen antwoord op, we wisselde weer terug en dat ging goed. In de pauze stonden we met 10 punten voor. Maar we moesten doorzetten. De tegenstander moest iets doen en ze zetten de full court press in. Positief punt van ons team is is dat iedereen kan dribbelen. Dus een full court press heeft weinig zin als je het niet met zijn allen doet. Dit werd Wildcats fataal in de 3e kwart 10 scores achter elkaar met alleen maar breaks, steals en goede snelle passen. We speelden goed en het ging lekker. De wedstrijd eindigde boven de 50 punten voor Basketiers en met een verschil van 30 punten. Enig min puntje van de pot was dat Paula Jansen geblesseerd (achillespees afgescheurd)  raakte.

Topwedstrijd en hard gewerkt!

Facebook comments:

comments

Geef een reactie