Jongens van de Basketiers ’71 U16 zijn virtueel kampioen geworden vervolg

Behalve de U16 speelden vijf andere teams van de Basketiers ’71 hun wedstrijden. En alle vijf wonnen ook hun wedstrijd. Een grandslam 6 wedstrijden, 6 overwinningen. De wedstrijden van de jongens van de U18 en de meisjes U16 werden beiden afgelast. Onze jongste teams de U14-1 en U14-2 hebben dit jaar best moeite om hun wedstrijden te winnen. De U14-1 pakte nu zijn eerste overwinning van 2022. Met 54-36 werd gewonnen van Wyba uit Wijchen. En de U14-2 pakten hun derde overwinning. Dit keer tegen de Wildcats uit Nijmegen. 48-34 was de uitslag.

Heren 2, derde in de competitie, speelde tegen Pluto uit Wageningen. Met een afgetekende 82-53 bleven de punten in Zevenaar. Heren 1 maakt nog kans op de titel, zij staan op de eerste plaats met twee punten voorsprong op Wyba en twee wedstrijden meer gespeeld. Zaterdag werd gewonnen van Sphinx uit Wageningen met minimaal verschil 60-59. Zaterdag 30 april staat de topper tegen Wyba op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Wijchen.

Het slotstuk was deze zaterdag voor dames 1, zij staan bovenaan met gelijk aantal punten als de Orca’s uit Urk. Zaterdag stond de wedstrijd tegen nummer drie op het programma. Met 57-32 werd gewonnen van de Arnhem Eagles. Omdat de Orca’s ook wonnen staan beide teams bovenaan met nog 6 wedstrijden te spelen. Op 7 mei om 15.45 uur staat de topper tegen de Orca’s op het programma.

Zoals al vaker gezegd zijn wij inmiddels weer begonnen met trainingen voor kinderen van 8-12 jaar. Kijk op onze website voor meer informatie hierover. Een paar keer meetrainen kan altijd en dan kun je ervaren hoe leuk en sociaal basketbal is.