50 jarig jubileumfeest gaat niet door

Door de huidige Corona-maatregelen gaat onze jubileum dag op Zaterdag 27 November 2021 helaas niet door. Als de maatregelen het weer toelaten gaan we uiteraard op zoek naar een nieuwe geschikte datum.

Hoeveel leden de vereniging in die 50 jaar heeft gehad weten we niet precies, maar het moeten er vele honderden zijn. Voor veel mensen heeft de club heel veel betekend en andersom hebben veel mensen heel veel voor de club betekend. Goed om daar samen bij stil te staan, herinneringen op te halen, samen terug te kijken, maar vooral ook om te vieren dat er al 50 jaar door heel veel jongens, meisjes, mannen en vrouwen met veel plezier wordt gesport, vriendschappen worden gesloten, talenten worden ontwikkeld, topprestaties worden geleverd en veel wordt gelachen.

Op zaterdag 27 november 2021 organiseren we in sporthal Heerenmäten in Zevenaar een feestdag om dit bijzondere jubileum te vieren. We hebben geprobeerd om er een gevarieerde dag van te maken met voor elk wat wils. Het programma ziet er als volgt uit:

 11.00 - 13.00    Clinic voor de jeugd van Basketiers en van verenigingen uit de regio

  • Vanaf 11.30      ‘Op de koffie met Basketiers’:
                             gezellig samenzijn voor iedereen met een Basketiers-hart

  • 14.00 - 16.30    Toernooi voor leden en oud-leden

  • Vanaf 17.00      Borrel en stamppotbuffet

  • Vanaf 19.00      Feestavond

 Dit alles gaan we natuurlijk omlijsten met foto’s, video’s, krantenartikelen, clubbladen etc. etc. Dus heb je materiaal, deel dat dan met ons. Je kunt ook jouw foto’s, filmpjes en mooie verhalen delen op ons digitale prikbord. Zo bouwen we samen een mooi digitaal plakboek. We hopen natuurlijk op een grote opkomst, dus deel dit bericht alsjeblieft met zoveel mogelijk mensen met een Basketiers-verleden. Je kunt je aanmelden voor deze dag via onderstaande link. Hier kun je ook aangeven aan welke onderdelen je mee wilt doen. Deelname is gratis, met uitzondering van het stamppotbuffet. We verheugen ons er zeer op om iedereen te ontmoeten op 27 november. Heel graag tot ziens alvast!

 Aanmeldformulier jubileum activiteiten Basketiers’71

Mark Cornelissen
Steven Teunissen
Gertie Reinders
Agnes Tiemissen
Mark Hooiveld
Norbert Puttman
Casper Jansen

 

Links

Vijftigjarige Basketiers’71 schuift jubileumfeest op (zevenaarpost.nl)