Zowel de dames als de heren van Basketiers `71 veroveren de koppositie vervolg

De jeugdteams van de Basketiers speelden ook hun wedstrijden. Zoals gewoonlijk speelden de U14-1 en U14 -2 als eerste de wedstrijden. U14-1 beleeft een moeizaam seizoen en ook de zevende wedstrijd van de competitie werd verloren. Ditmaal met 16-112 tegen Pluto. De U14-2 won verrassend van de koplopen VBV uit Veenendaal. Met 67-60 werd de twee zege van deze competitie gehaald. De dames van de U16 speelden hun wedstrijd tegen de Batouwe uit Bemmel. Dit was al de vijfde ontmoeting van deze teams sinds september. Het zijn altijd spannende en leuke wedstrijden maar helaas ging ook nu de wedstrijd verloren maar deze keer was de zege heel dichtbij, 71-73.

De jongens van de U16 speelden als enige een uitwedstrijd en wel in Haaksbergen tegen Tonego. Met 48-50 werd nipt gewonnen en de koppositie ingenomen. De nummer twee heeft echter wel twee wedstrijden minder gespeeld. Tot slot de U18. Zij speelden tegen BCE’78 uit Ede. In een boeiende wedstrijd werd met 50-45 gewonnen van de koploper. Daardoor hebben de jongens alles in eigen hand met nog 5 wedstrijden te spelen.

Zoals al vaker gezegd zijn wij inmiddels weer begonnen met trainingen voor kinderen van 8-12 jaar. Kijk op onze website voor meer informatie hierover. Een paar keer meetrainen kan altijd en dan kun je ervaren hoe leuk en sociaal basketbal is.