Zevenaar, 1 maart 2021

Beste Basketiers,

Vanavond hebben wij als bestuur het heftige nieuws vernomen dat onze secretaris Mark Peters vanmiddag om 17:00 uur is overleden. Mark heeft de afgelopen periode al veel medische tegenslagen te verwerken gehad en is ook regelmatig opgenomen geweest in het ziekenhuis.

Begin februari werd Mark opnieuw opgenomen met hartproblemen en heeft hij diverse onderzoeken en operaties ondergaan. Na een paar dagen op de Intensive Care te hebben gelegen met ernstige complicaties liet hij ons afgelopen vrijdag weten weer terug te keren naar de verpleegafdeling. Een nieuwe hartaanval heeft hij vandaag helaas niet mogen overleven. Mark is 50 jaar geworden.

Mark Peters
1970 – 2021

Mark is niet weg te denken bij Basketiers’71 en in Sporthal Heerenmäten. Naast het vervullen van bestuurstaken was hij ook iedere zaterdag samen met Mike aanwezig en fungeerde als zaalwacht waar ze alle teams, scheidsrechters en andere enthousiastelingen ontvingen en ontzorgden. Voor al het vrijwilligerswerk werd Mark in 2011 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, tijdens het All Star Gala dat zij mede hebben georganiseerd. Een enorm verlies voor Basketiers, zeker in dit jubileumjaar waar we het 50 jarig bestaan van onze club vieren. Van alle festiviteiten had Mark heel graag een onderdeel willen zijn, het mag helaas niet zo zijn.

Wij als bestuur wensen zijn gezin en familie, met in het bijzonder zijn tweelingbroer Mike, heel veel sterkte met dit enorme verlies. Op een later moment zullen wij gezamenlijk zeker nog stil staan bij dit grote verlies voor Basketiers en de basketballsport in het algemeen.

Zodra er verdere details bekend zijn over het condoleren en het moment van de uitvaart zullen wij jullie hierover informeren. Een kaart kan gestuurd worden naar het huisadres van Mark & Mike:

’t Stegeslag 61
6903 XT Zevenaar

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Basketiers’71

Steven Teunissen
Voorzitter a.i.